Τρίτη 6 Μαΐου 2014

O ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ



Ο διευθυντής μας ο κύριος Ηλίας  μας ενημέρωσε για το παιδικό βιβλίο κυκλοφοριακής αγωγής «Ο φίλος μου ο Ποδηλατάκιας» και  το video από την επίσημη παρουσίαση, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών σε κείμενο Κατερίνας Βαιμάκη και μουσική Αντώνη Καρατζίκη.

Αφήγηση: Πατρίκιος Κωστής, Ερμόλαος Ματθαίου, Βάσια Ζαχαροπούλου.
Διεύθυνση ορχήστραςAντώνης Καρατζίκης

Κεντρικός ήρωας του βιβλίου είναι ο «Ποδηλατάκιας» που με απλό και διασκεδαστικό τρόπο, βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τους βασικούς κανόνες της ασφαλούς και υπεύθυνης οδήγησης κατά τη διάρκεια της βόλτας τους με το ποδήλατο. Έτσι, λοιπόν, η ιστορία του βιβλίου είναι «οι περιπέτειες του Κωστάκη και του μαγικού ποδηλάτου που το έλεγαν Ποδηλατάκια. Ο Ποδηλατάκιας έμαθε στον Κωστάκη τι πρέπει να προσέχει αυτός και οι φίλοι του όταν κάνουν ποδήλατο. Κυρίως, όμως, τι πρέπει να αποφεύγουν για να μην κινδυνεύει η ζωή και η υγεία τους».




Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου κυκλοφοριακής αγωγής, ''Ο φίλος μου ο Ποδηλατάκιας'' στο αμφιφέατρο του υπουργείο Μεταφορών.Κείμενο:Κατερίνα Βαιμάκη-μουσική Αντώνης Καρατζίκης.αφήγηση: Πατρίκιος Κωστής,Ερμόλαος Ματθαίου,Βάσια Ζαχαροπούλου-διευθυνση ορχήστρας:Αντώνης Καρατζίκης

  • Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο και τη μουσική του από το site του Υπ. Μεταφορών πατώντας πάνω στην εικόνα:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου